Tanácsadás a “Belső Otthon” módszerrel

 • Építkezés előtt állsz, vagy éppen telek, lakás, ház vásárlását tervezed?
 • Költözni szeretnél? Szeretnéd eladni a lakásodat, házadat?
 • Új albérletet keresel, vagy épp a jelenlegiből szeretnéd a legtöbbet kihozni?
 • Otthonod átalakítását, felújítását tervezed, vagy éppen a berendezés, átrendezés fázisában vagy?

Akkor jó helyen jársz! Segítek a Belső Otthon térrendezési módszerrel, amit több, mint 20 év tapasztalatai alapján dolgoztam ki. 

Mégis hogyan alakult ki a módszerem?

2003-ban indult az én utam a térrendezés világába, és nagyon hamar egy egyéves Feng shui képzésen találtam magamat,
ahol a Vaszatival és a Magyar Térrendezéssel is megismerkedtem. Feng shui oktató végzettséget szereztem, mégis a Magyar Térrendezés volt az a terület, amibe belemerültem és tanácsadásaimmal gyakorlatot szereztem. Időközben részt vettem egy OKJ Lakberendezési tanfolyamon is, és grafológus képesítést is szereztem. 2012. óta a művészetterápia és az üvegfestés is a mindennapjaim részévé vált. Ez fordulópont volt nálam, mivel innentől a térrendezést is jobbagyféltekésen közelítettem meg. A tanácsadásaim során is egyre inkább az intuíciómra hagyatkoztam ill. több alkotókört tartottam, ahol összeért a művészetterápia és a térrendezés. ( Jobbagyféltekés térrendezés a 12 archetípus mentén, Intuitív térérzékelés, Színek alkotónap) 2021-ben írtam egy E-book-ot Teremtő Térrendezés címmel és 6 hónapig vezettem a Teremtő Térrendezés Szellemi és Alkotóműhelyt. Mindezen tapasztalataim gyümölcse a Belső Otthon módszer. 

20170912_080811

                      Németné Wéber Gabriella

 

Mitől más, mint az elterjedt térrendezési rendszerek?

 • személyre szabott, nem merev szabályrendszereket alkalmazva működik,
 • bizonyos elvek használhatók, de elsődlegesek a személyes tudattalan üzenetei,
 • jobbagyéltekés gondolkodásmódban közelíted meg az otthonteremtés
  művészetét,
 • a tér kialakítása egy olyan alkotói folyamat, amelyben a racionális, elemző bal
  agyféltekés tervezés mellett a jobbagyféltekés gondolkodásmódnak igen nagy szerepe van,
 • kulcsfontosságú, hogy a házat, lakást valódi otthonná varázsoljuk úgy, hogy
  az tükrözze az ottlakók lelkiségét, támogassa a személyiségfejlődését, a teremtőerők kibontakozását
 • a térrendezés tehát az önismeret, az önfejlődés eszköze.

Neked ajánlom a tanácsadást, ha éppen…

 • szeretnél ezzel a kézzelfogható eszközzel megújulni, fejlődni,
 • változásban vagy pl.: éppen elköltözöl otthonról, szülőként az üres fészek szindrómával, ingatlant örököltél stb.,
 • úgy érzed, hogy megakadt az életed bármelyik területen (munkahelyi, pénzügyi, magánéleti stb.),
 • nem érzed jól magadat az otthonodban, 
 • szeretnéd, ha az otthonod energiái elősegítenének a testi, lelki egészség elérését. 

Hogyan működik? 

 • A Belső Térrendezés egy közös munka, amiben a szereplők:

  A TÉR: megsúgja nekünk az üzeneteit, aminek segítségével , ösztönös, belső tudásunkat elhozva a lelkünk mélyéről közelebb kerülhetünk önmagunkhoz.

  A BENTLAKÓK ill. AZ Ő KAPCSOLATUK A TÉRREL: információkat ad a következőkről:

  -Milyen érzés az adott térben élni?

  -Hogyan működtetik az adott teret?

  -Hol milyen változtatásokra van szükség?

  A TÉRRENDEZŐ: figyelmével, tudásával segít abban, hogy nyitottabbá váljanak a lakók a tér üzeneteire. A tapasztalatom azt mutatja, hogy sokszor egy-egy jól célzott kérdés többet ér, mint a konkrét tanácsok.

  Módszerem alappillére a jobbagyféltekés térrendezés, amiben az intuíciónak nagy szerep van. 

 •  A térrendezés lényege, hogy megismerjük a terek üzenetét, majd tudatosan irányítsuk a térenergiákat, így uralni tudjuk életünket testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. A tanácsadó  segít elindítani ezt a folyamatot. A TANÁCSADÁS AKKOR HATÉKONY, ha a térrendező által tett javaslatok megvalósulnak ill. a közösen felhozott megoldási irányok felé ténylegesen elindulnak a lakók. Tenni kell a harmónia megteremtéséért, ez sok esetben nagyon fárasztó és nagy munka, de higgyük el, az ÁLDOZAT mindig ÁLDÁSSÁ válik. 

 • Művészetterapeutaként ill. üvegfestőként sokat foglalkoztam a szimbólumokkal. Igény esetén kézzel festett üvegórákat, mandalákat ill. ezekről készült vászon ill. papírnyomatokat, üveghatású képeket tudok ajánlani az otthonodba. 

A tanácsadás menete

Fontos, hogy a tanácsadásra időt szánjunk és lehetőleg nyugodt körülmények között tudjam a lakást megnézni, a terek energiáját érzékelni és a javaslatokat megbeszélni.  Szeretnék egy átlagos állapotot látni, tehát kérlek minden legyen úgy az életteredben, ahogy a hétköznapokon szokott lenni. 

Egy méretarányos alaprajzra szükségem van (ezt előre szoktam kérni e-mail-ben).

Visszajelzések

Üzlethelyiség kiválasztásával kapcsolatban kértem tanácsadást Gabitól. Nagyon bizonytalan voltam és majdnem elhamarkodottan, észérvekkel hoztam döntést. Gabi kérdései sok mindent felébresztettek bennem, hatására még egyszer elmentem megnézni a kiszemelt üzlethelyiséget. Megéreztem, hogy nem lenne jó nekem, és végül egy sokkal jobbat sikerült találnom. Ebben a döntéshelyzetben nagyon sokat segített nekem. Köszönöm”  H. Anikó

Gabi két alkalommal járt nálunk. Először, amikor megvettük a házunkat és tizenegy évvel később, amikor az átalakítását terveztük. Az első felújításnál nehezen találtam a konyha helyét, ami a nőiségemmel kapcsolatos bizonytalanságomból fakadt. Gabival közösen intuitívan megszületett a jó megoldás, mert azóta négy gyerekes anya lettem. Időközben kaptam egy Gabi által festett női teremtő erők (születés mandalás) üvegórát, ami a konyhámban mozgatja az energiákat azóta is. 

Második alkalommal a ház bővítésével kapcsolatban kértünk tanácsadást. A tervezővel történt ötletelésnél elakadtunk, éreztük, hogy be kell hoznunk más szempontokat is. Végül Gabival közösen megszületett az a terv, aminél belülről éreztük, hogy jó lesz nekünk. Iránymutatást és megerősítést kaptunk. Hálás vagyok neki mindenért. „ F. Gabriella

White Elegant Christmas Season Facebook Cover (2)

 

A tanácsadás ára:

Helyszíni tanácsadás ára: 40 000ft (kb. 1,5- 2 órás) Nagyobb ingatlan ill. részletes tanácsadás esetén minden további óra: 15 000 forint + kiszállási díj

Kiszállási díj: oda-vissza útra benzinköltség (Pilisszántóról számolva 100 ft/km), esetlegesen pályamatrica fizetendő. 

Budapesten a kiszállási díj: 10000 Ft

Online, vagy személyes tanácsadás Pilisszántói irodámban: 15 000ft/óra. Ezt akkor ajánlom, ha a távolság, vagy egyéb más ok miatt nem megoldható a helyszíni tanácsadás. Én elsősorban a helyszíni tanácsadást javaslom, de tapasztalataim szerint fotókkal, videóval hatékonyan tud működni ez is. 

Érdeklődésedet várom szeretettel :)

Gabi

Tanácsadás

A tanácsadásról az alábbi űrlap kitöltésével tudsz bővebb információt kérni.

"„ Gabi több alkalommal adott Magyar Térrendezés tanácsokat. Nagyon nagy változást hozott az életünkbe, amikor megcsináltuk a javaslatait. Látványos volt, hogy a férjemmel mindketten munkanélküliek voltunk és ahogy elkezdtük rendezni a teret két hét múlva lett munkánk. Mióta világossá vált számomra, hogy az ember teljese mértékben összefügg az őt körülvevő térrel és ez fordítva is igaz, észrevettem érdekes dolgokat magam körül pl.: Nem véletlen egybeesés, hogy amikor felkerült a bejárati ajtónkkal szemben egy fotó egy katonáról, a házunkkal szemben lévő lakásba éppen egy Katona nevű család költözött, akikkel sajnos elég „harcias” volt a viszonyunk. A képet Gabi javaslatára levettük a falról és ma már békés szomszédaink vannak. A lakásfestés és a választott színek is teljesen tükröznek bennünket. Teljesen átrendeztük a lakást, szobacserét is csináltunk. Folyamatosan tisztítjuk a teret, lomtalanítunk, aminek hatására nagyon sok régi beidegződéstől, lehúzó energiától szabadultunk meg. Nagyon sokszor felmerült bennünk a költözés gondolata, de amióta tudatosan rendezzük a teret, egyre jobban érezzük magunkat itthon. A fásultság energiáját, tiszta, friss erők váltották fel. Sokkal több a vendégünk azóta, mindenki megjegyzi, hogy milyen jó itt nálatok lenni. Hálás vagyok, köszönöm”"

""A Magyar Térrendezés Tanácsadás nagy hatással volt rám. Lendületet kaptam a lomtalanításhoz, rendrakáshoz. Ennek a jótékony hatását konkrétan éreztük, sok minden rendeződött az életünkben is. A lakásfestés nagy munka volt, de megérte a fáradtságot, mert minőségi változást hozott. Letisztultak a kapcsolataim és a munkámban is megtaláltam azt az utat, ahol akadályok nélkül haladhatok előre. Gabi ösztönzésére átrendeztem a dolgozósarkot és a hálószobámat, így sikerült a munkát és a magánéletet szétválasztani. Rendeltem Gabitól egy magyar szimbólumos órát, ami érezhetően elősegíti a bőség megteremtését az életemben. Köszönöm szépen, mindenkinek nagyon ajánlom.""