Térrendezés Tanácsadás

 • Építkezés előtt állsz, vagy éppen telek, lakás, ház vásárlását tervezed?
 • Költözni szeretnél? Szeretnéd eladni a lakásodat, házadat?
 • Új albérletet keresel, vagy épp a jelenlegiből szeretnéd a legtöbbet kihozni?
 • Otthonod átalakítását, felújítását tervezed, vagy éppen a berendezés, átrendezés fázisában vagy?

Akkor jó helyen jársz! Segítek a Belső Otthon térrendezési módszerrel, amit több, mint 20 év tapasztalatai alapján dolgoztam ki. 

Mégis hogyan alakult ki a módszerem?

2003-ban indult az én utam a térrendezés világába, és nagyon hamar egy egyéves Feng shui képzésen találtam magamat,
ahol a Vaszatival és a Magyar Térrendezéssel is megismerkedtem. Feng shui oktató végzettséget szereztem, mégis a Magyar Térrendezés volt az a terület, amibe belemerültem és tanácsadásaimmal gyakorlatot szereztem. Időközben részt vettem egy OKJ Lakberendezési tanfolyamon is, és grafológus képesítést is szereztem. 2012. óta a művészetterápia és az üvegfestés is a mindennapjaim részévé vált. Ez fordulópont volt nálam, mivel innentől a térrendezést is jobbagyféltekésen közelítettem meg. A tanácsadásaim során is egyre inkább az intuíciómra hagyatkoztam ill. több alkotókört tartottam, ahol összeért a művészetterápia és a térrendezés. ( Jobbagyféltekés térrendezés a 12 archetípus mentén, Intuitív térérzékelés, Színek alkotónap) 2021-ben írtam egy E-book-ot Teremtő Térrendezés címmel és 6 hónapig vezettem a Teremtő Térrendezés Szellemi és Alkotóműhelyt. Mindezen tapasztalataim gyümölcse a Belső Otthon módszer. 

20170912_080811

                      Németné Wéber Gabriella

 

Mitől más, mint az elterjedt térrendezési rendszerek?

 • személyre szabott, nem merev szabályrendszereket alkalmazva működik,
 • bizonyos elvek használhatók, de elsődlegesek a személyes tudattalan üzenetei,
 • jobbagyéltekés gondolkodásmódban közelíted meg az otthonteremtés
  művészetét,
 • a tér kialakítása egy olyan alkotói folyamat, amelyben a racionális, elemző bal
  agyféltekés tervezés mellett a jobbagyféltekés gondolkodásmódnak igen nagy szerepe van,
 • kulcsfontosságú, hogy a házat, lakást valódi otthonná varázsoljuk úgy, hogy
  az tükrözze az ottlakók lelkiségét, támogassa a személyiségfejlődését, a teremtőerők kibontakozását
 • a térrendezés tehát az önismeret, az önfejlődés eszköze.

Neked ajánlom a tanácsadást, ha éppen…

 • szeretnél ezzel a kézzelfogható eszközzel megújulni, fejlődni,
 • változásban vagy pl.: éppen elköltözöl otthonról, szülőként az üres fészek szindrómával, ingatlant örököltél stb.,
 • úgy érzed, hogy megakadt az életed bármelyik területen (munkahelyi, pénzügyi, magánéleti stb.),
 • nem érzed jól magadat az otthonodban, 
 • szeretnéd, ha az otthonod energiái elősegítenének a testi, lelki egészség elérését. 

Hogyan működik? 

 • A Belső Térrendezés egy közös munka, amiben a szereplők:

  A TÉR: megsúgja nekünk az üzeneteit, aminek segítségével , ösztönös, belső tudásunkat elhozva a lelkünk mélyéről közelebb kerülhetünk önmagunkhoz.

  A BENTLAKÓK ill. AZ Ő KAPCSOLATUK A TÉRREL: információkat ad a következőkről:

  -Milyen érzés az adott térben élni?

  -Hogyan működtetik az adott teret?

  -Hol milyen változtatásokra van szükség?

  A TÉRRENDEZŐ: figyelmével, tudásával segít abban, hogy nyitottabbá váljanak a lakók a tér üzeneteire. A tapasztalatom azt mutatja, hogy sokszor egy-egy jól célzott kérdés többet ér, mint a konkrét tanácsok.

  Módszerem alappillére a jobbagyféltekés térrendezés, amiben az intuíciónak nagy szerep van. 

 •  A térrendezés lényege, hogy megismerjük a terek üzenetét, majd tudatosan irányítsuk a térenergiákat, így uralni tudjuk életünket testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. A tanácsadó  segít elindítani ezt a folyamatot. A TANÁCSADÁS AKKOR HATÉKONY, ha a térrendező által tett javaslatok megvalósulnak ill. a közösen felhozott megoldási irányok felé ténylegesen elindulnak a lakók. Tenni kell a harmónia megteremtéséért, ez sok esetben nagyon fárasztó és nagy munka, de higgyük el, az ÁLDOZAT mindig ÁLDÁSSÁ válik. 

 • Művészetterapeutaként ill. üvegfestőként sokat foglalkoztam a szimbólumokkal. Igény esetén kézzel festett üvegórákat, mandalákat ill. ezekről készült vászon ill. papírnyomatokat, üveghatású képeket tudok ajánlani az otthonodba. 

A tanácsadás menete

Fontos, hogy a tanácsadásra időt szánjunk és lehetőleg nyugodt körülmények között tudjam a lakást megnézni, a terek energiáját érzékelni és a javaslatokat megbeszélni.  Szeretnék egy átlagos állapotot látni, tehát kérlek minden legyen úgy az életteredben, ahogy a hétköznapokon szokott lenni. 

Egy méretarányos alaprajzra szükségem van (ezt előre szoktam kérni e-mail-ben).

Visszajelzések

Üzlethelyiség kiválasztásával kapcsolatban kértem tanácsadást Gabitól. Nagyon bizonytalan voltam és majdnem elhamarkodottan, észérvekkel hoztam döntést. Gabi kérdései sok mindent felébresztettek bennem, hatására még egyszer elmentem megnézni a kiszemelt üzlethelyiséget. Megéreztem, hogy nem lenne jó nekem, és végül egy sokkal jobbat sikerült találnom. Ebben a döntéshelyzetben nagyon sokat segített nekem. Köszönöm”  H. Anikó

Gabi két alkalommal járt nálunk. Először, amikor megvettük a házunkat és tizenegy évvel később, amikor az átalakítását terveztük. Az első felújításnál nehezen találtam a konyha helyét, ami a nőiségemmel kapcsolatos bizonytalanságomból fakadt. Gabival közösen intuitívan megszületett a jó megoldás, mert azóta négy gyerekes anya lettem. Időközben kaptam egy Gabi által festett női teremtő erők (születés mandalás) üvegórát, ami a konyhámban mozgatja az energiákat azóta is. 

Második alkalommal a ház bővítésével kapcsolatban kértünk tanácsadást. A tervezővel történt ötletelésnél elakadtunk, éreztük, hogy be kell hoznunk más szempontokat is. Végül Gabival közösen megszületett az a terv, aminél belülről éreztük, hogy jó lesz nekünk. Iránymutatást és megerősítést kaptunk. Hálás vagyok neki mindenért. „ F. Gabriella

White Elegant Christmas Season Facebook Cover (2)

 

A tanácsadás ára:

Helyszíni tanácsadás ára: 40 000ft (kb. 1,5- 2 órás) Nagyobb ingatlan ill. részletes tanácsadás esetén minden további óra: 15 000 forint + kiszállási díj

Kiszállási díj: oda-vissza útra benzinköltség (Pilisszántóról számolva 100 ft/km), esetlegesen pályamatrica fizetendő. 

Budapesten a kiszállási díj: 10000 Ft

Online, vagy személyes tanácsadás Pilisszántói irodámban: 15 000ft/óra. Ezt akkor ajánlom, ha a távolság, vagy egyéb más ok miatt nem megoldható a helyszíni tanácsadás. Én elsősorban a helyszíni tanácsadást javaslom, de tapasztalataim szerint fotókkal, videóval hatékonyan tud működni ez is. 

Érdeklődésedet várom szeretettel :)

Gabi

Tanácsadás

A tanácsadásról az alábbi űrlap kitöltésével tudsz bővebb információt kérni.