Magyar Térrendezés Alaptanfolyam

indul Budapesten!

Gyere el az egyhétvégés tanfolyamra, ahol megismerkedhetsz azokkal az alapelvekkel, amelyek segítenek egy harmonikus otthon és ezáltal egy boldogabb élet megvalósításában!

A magyar térrendezés ősi hagyományokon alapul, azonban elveit mai lakásviszonyok között is lehet használni. A rendszer alkalmazása a harmonikus lakókörnyezet megteremtésében, kialakításában segít.

Érdemes követni a Magyar Térrendezés elveit a következő esetekben:

  • telek választás,
  • építkezés,
  • lakás vásárlás,
  • lakásfelújítás
  • otthonunk berendezése, átrendezése.

Mindezen elvek ismerete és használata abban segít, hogy a házban (lakásban) élő megtalálják testi-lelki-szellemi egyensúlyukat, azaz az EGÉSZSÉG állapotába kerüljenek. Hozzájárulhat egyes életterületek működésének megerősítéséhez is.

20141003_142146  20140929_083556

Miben segíthet a tudatos térrendezés?

  • testi és lelki egészségünk megóvásában,
  • gyermekeink egészséges fejlődésében,
  • a helyes életút megtalálásában, személyiségünk kibontakoztatásában,
  • a családi boldogság megtalálásában, a kiegyensúlyozott érzelmi életben,
  • szellemi fejlődésben, megújulásban, ezen keresztül a sikerességben

20141003_150606

A magyar térrendezés nem ígér csodákat. Viszont azt igen, hogy otthonunk tudatosabb alakítása által könnyebben tudunk változni és változtatni életünkön. Megtanulunk olvasni a környezet jeleiből, s lehetőséget kapunk arra, hogy ezzel a módszerrel tegyük lakásunkat valódi otthonná.

20141003_142558

Kinek ajánlott a tanfolyam elvégzése?

Mindenkinek, aki lakik valahol és szeretné, ha lakása nem csupán hajlék lenne számára, hanem valódi otthon, ahová visszavonulhat és energiával töltődhet fel. Ajánlom a tanfolyamot építészmérnököknek, lakberendezőknek, feng shui, vaszati tanácsadóknak is, akik szeretnének más oldalról is megközelíteni az otthonteremtés művészetét. Gyógyítóknak, segítő szakmában tevékenykedőknek is hasznos lehet, mivel egy további eszköz kapnak ahhoz, hogy segítsenek a hozzá fordulóknak.

A tanfolyamok tematikája úgy épül fel, hogy bármilyen előképzettség nélkül elsajátítható ismereteket tartalmaz, amelyeket a mindennapi életünkbe beillesztve nagy hatékonysággal alkalmazhatunk. Számos gyakorlati példa teszi érdekessé, érthetővé a tananyagot.

Az alaptanfolyam témakörei:

Energetikai alapismeretek (energiaáramlások, színek), Térrendezés alapismeretek (iránytű, alaprajz stb.), A házhoz kötődő magyar hagyományok, Tértisztítás, REND, Magyar Térrendezés alapelvei, Térrendezés a lakás helyiségeiben, Magyar jelképek, szimbólumok

20160804_154922 20160804_154858

A tanfolyam mottója: „Szeretek otthon lenni.” A lényeg, hogy a hallgatók megtanulják a tudatos térrendezés alapelveit és használva azokat egy magas energiaszintű otthont tudjanak magunknak kialakítani. Mivel az életben egyetlen állandó dolog van: a változás, ezért fontos, hogy ahogyan otthonunkat, úgy önmagunkat is szüntelenül tökéletesítsük, tanuljunk, fejlődjünk.

User comments

A következő alaptanfolyam időpontja: 2020. augusztus 22-23.

(szombat 10-17, vasárnap 9-16 óráig tart a tanfolyam.)

A tanfolyam ára:  25 000 ft/fő

 Helyszín:  Budapest, 13. kerület Forgách u. 19. (Gold irodaház oktatóterme)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Érdeklődésedet, jelentkezésedet várom szeretettel:)

Németné Wéber Gabriella

Magyar Térrendezés Alaptanfolyam

Az alábbi űrlap segítségével tudsz a tanfolyamról bővebb információt kérni, vagy jelentkezésedet jelezni.

""A Magyar Térendezést minden magyar embernek meg kellene ismernie alapszinten legalább, az amit a Feng Shui szakértői iskolában megtanultam, egy halvány lenyomata egy itthon élő és működő rendszernek. A magyar térrendezés értékrendet ad, nem pusztán átrendez, ez egy velünk élő, növekvő tudás, aminek középpontjában a Szeretet áll. Jó szívvel ajánlom minden magyar társamnak. N.G.""

""Nagyon örülök, hogy a magyar térrendezés tanfolyam révén tanulhattam a magyar hagyományokra épülő tudatos lakberendezésről, nagyszerű volt hallani, hogy őseink milyen tisztán, egyszerűen, természetesen és épp ezért igaz módon alakították ki és használták otthonukat, életterüket, ezáltal építve életüket is. Nagyon boldog vagyok, hogy létezik a magyar térrendezés elmélete és hogy ez már tanulható is." "

"" 8 éve foglalkozom feng shui-val, de mindig ott volt az a hiányérzet, amit ez a tanfolyam széleskörű ismeretanyagával elmulasztott." "

""Több kínai feng shui könyv olvasása után, meglepően érdekes, tanulságos volt a magyar térrendezés és a magyar hagyományok életbentartása." "

""Számomra életre szóló élmény volt a tanfolyam. A korábbi lakberendezéssel kapcsolatban tanultakat jól kiegészítette a magyar térrendezés. A tanfolyam időpontja tökéletesen illeszkedett az életemben, mert éppen szoba felújjítás előtt álltam, így már a gyakorlatba kipróbálthattam a tanultakat. A Pilis gyönyörű, remek otthona a szellemi és lelki fejlődésnek. Azt gondolom, ha valaki beírja a neten a keresőbe, amit szeretne és valamiért a magyar térrendezés honlapjára bukkan, az már nem véletlen, és ha elmegy egy ilyen tanfolyamra, mindenképpen gyarapszik és egy életélménnyel térhet haza, mint ahogy én is. ""

"„Rávilágítottál nagyon fontos dolgokra az életemben. Erőt kaptam, ezáltal lendületet és reményt. Máris érezhető változások vannak mikor belépünk a lakásba. Nem is tudom, honnan van bennem most ennyi erő. A családom is nyitott a változásra. Kaptam egy esélyt a változásra, élni szeretnék vele. A magyar térrendezés utat nyitott nekem, esélyt adott erre. Hálás vagyok érte. „"