Németné Wéber Gabriella

Németné Wéber Gabriella vagyok, Rák a napjegyem és Mérleg az aszcendensem. Az otthon, a család, a lélek dolgai számomra kulcsfontosságúak. 2003 óta foglalkozok térrendezéssel és öröm számomra, hogy megtaláltam az a területet, ahol kihasználhatom érzékenységemet és gyógyító, illetve művészi képességeimet. Imádom a tereket és mindig az foglalkoztat, hogy az adott lakást milyen emberek és hogyan lakják, és hogy mit lehet kihozni belőle.

A térrendezés lényege, hogy megismerjük a terek üzenetét, majd tudatosan irányítsuk a térenergiákat, így uralni tudjuk életünket testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Családommal 2007-ben költöztünk saját házunkba, amit azóta is építünk, berendezünk, átrendezünk. Ahogy kinyílt a szemem egy másfajta látásmódra és megtanultam olvasni a tér energiáiból, úgy vált a saját személyes tanácsadómmá a környezetem. A térterápia egy csodálatos eszköz a tudatossá váló ember útján. Hagyománytisztelő, ugyanakkor kreatív és újító emberként saját otthonomban és a tanácsadásaim során szerzett tapasztalataim alapján kidolgoztam egy olyan módszert, aminek lényege, hogy az ősi magyar térrendezés mai magyar környezetben is alkalmazható legyen.

A magyar térrendezés mellett több területtel megismerkedtem, tanultam extra- és intraszensz bioenergetikát, radiesztéziát, rajzelemzést, számmisztikát, arcdiagnosztikát, asztrozófiát, térpszichológiát, vaszatit, feng shui-t. 2008-ban grafológusként végeztem. Lakberendezőként tisztában vagyok a térrendezési elvek gyakorlati kivitelezhetőségével is. 2012-2013-ban egy Művészetterápiás Önismereti csoportban vettem részt. Életemben nagyon nagy szerepe van a tanulásnak, folyamatosan tanulok. 2016-ban végeztem a Wesley János Lelkészképző Főiskola másoddiplomás képzésén művészetterápia szakon.

Térrendezés Tanácsadással 2005 óta folyamatosan foglalkozom. Gyakorlati tapasztalataim segítettek ahhoz, hogy kidolgozzam azt a módszert, amivel a Magyar Térrendezést mai környezetben, lakásviszonyok között is lehet alkalmazni. 

2008 óta szerkesztem az első Magyar Térrendezéssel foglalkozó internetes oldalt a www.magyarterrendezes.hu -t. Folyamatosan írok cikkeket a www.harmonet.hu internetes magazinba is, ahol tanácsadóként is segítem a hozzám fordulókat. Tartottam előadásokat a Magyar Térrendezésről ezoterikus rendezvényeken pl.: Gyöngyös-Natura nap, Budapest Syma Csarnok-Natur Vital kiállítás, Jászberény – Natura nap, Fonyód- Országos Feng shui találkozó, Balatonlelle-Művelődési Ház.

2011 óta folyamatosan indulnak tanfolyamaim. Alaptanfolyamokat és egy 10 hétvégés tanfolyamsorozatot is tartok. A Magyar Térrendezés Tanfolyamsorozat 2014. szeptemberében immár 5. alkalommal indul. Iskolámban vendégelőadók is tanítanak, mint Bencze Ágnes és Marosi József (földsugárzásmérés), Bozsó Zsuzsanna és Végvári Tamás festőművészek (jobbagyféltekés rajzolás).

13481_652152658251220_1940869802813523994_n (1)  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meghívást kaptam A FEM3 TV csatornához, a Boszorkánykonyha című műsorba. Továbbá a VNTV-ben is szerepeltem több alkalommal.

2012. óta a Magyar Térrendezés oktatás és tanácsadás mellett az üvegfestés a mindennapjaim részévé vált. Rendelésre festek üvegórákat, üvegmandalákat. A legjobb visszajelzés számomra, ahogy látom az emberek szemét ragyogni, amikor ránéznek üvegképeimre, mandaláimra és óráimra. Elsősorban magyar motívumokat festek műveimre és egyedi igények alapján mindenkinek el tudom készíteni az otthonába legjobban illő képeket, órákat. Megkerestek már közületek is, önkormányzatnak festettem címert órára, cégeknek logot, óvodába ballagási tablót. 2013. nyarán elkészült a honlapom is, ahol a galériában megtekinthetők alkotásaim: www.gabiglassart.com Az első kiállításom 2014. májusában volt Fonyódon, majd 2015-ben Budakalászon. A MTV Család-barát című műsorába több alkalommal meghívást kaptam, és élő adásban festettem üvegmandalát, üvegórát.

20151210_185105  20160122_114924

Németné Wéber Gabriella - Portré- Szántói Hírmondó

Tekintsd meg kézzel festett üveg alkotásaimat!

Tovább a Galériához »