Jelenleg nem tudok vállalni tanácsadást.

Megértésedet köszönöm :)

Magyar Térrendezés Tanácsadás

Kinek ajánlott a magyar térrendezés tanácsadás?

Mindenkinek, aki szeretne ezzel a kézzelfogható eszközzel változni, fejlődni. Leggyakrabban a következő élethelyzetben fordulnak az emberek térrendezés tanácsadóhoz:

  • Anyagi,munkahelyi gondok
  • Magánéleti válság (magány, párkapcsolati problémák, családi konfliktusok stb.)
  • Betegség
  • Valamelyik életterület nem működik, megálltak az energiák
  • Változásra vágynak (akár új élettérre)
  • Lakáseladás – vásárlás, költözés, építkezés,
  • Önismeret fejlesztésének igénye

Értem, de nem helyettem…

A tanácsadó szerepe „csak” annyi a térrendezésben, hogy elindítson egy folyamatot. Módszerével egy energiatöbbletet ad a lakásnak, azaz a bent lakóknak, akik magasabb energiaszintre kerülhetnek.  Így tisztábban láthatják saját magukat, életüket. Közelebb kerülnek önmagukhoz, ösztönös, belső tudásukat előhozzák lelkük mélyéről. Ezzel a felidézett tudással könnyebben vehetik az élet nehézségeit.

A térrendezés lényege, hogy megismerjük a terek üzenetét, majd tudatosan irányítsuk a térenergiákat, így uralni tudjuk életünket testi, lelki és szellemi szinten egyaránt.

Meggyógyítani mindenki csak saját magát tudja, segíteni lehet, de belül kell a folyamatnak elindulnia. Mivel a ház, lakás belső az ember lelkével van analógiában, ezért nagyon hatékony módszer a tudatos térrendezés.

A TANÁCSADÁS AKKOR HATÉKONY, HA A TÉRRENDEZŐ ÁLTAL TETT JAVASLATOK MEGVALÓSULNAK. Tenni kell a harmónia megteremtéséért, ez sok esetben nagyon fárasztó és nagy munka, de higgyük el, az ÁLDOZAT mindig ÁLDÁSSÁ válik. 

A tér tudatos megismerése fejleszti az önismeretet. Önmagunk és életünk eseményeinek megértése a kulcsa fejlődésünknek. A tanácsadás célja, hogy rávilágítson saját életterünk üzeneteire és a változtatás lehetőségeire.

A tanácsadás menete

Elemzéseim során a lakás ill. ház feltérképezése mellett ugyanakkora hangsúlyt helyezek a lakásban élők személyiségének megismerésére. Fontos, hogy a tanácsadásra időt szánjunk és lehetőleg nyugodt körülmények között tudjam a lakást megnézni, a terek energiáját érzékelni és a javaslatokat megbeszélni. Egy méretarányos alaprajzra szükségem van.

A térrendezési tanácsok gyakorlati kivitelezhetőségére is nagyon figyelek, könnyű dolgom van, mivel férjem az építőiparban dolgozik és szaktudásával, tapasztalatával támogatja munkámat.

A tanácsadás ára:

Helyszíni tanácsadás ára: 40 000ft (kb. 1,5- 2 órás) Nagyobb ingatlan ill. részletes tanácsadás esetén minden további óra: 15 000 forint + kiszállási díj

Kiszállási díj:

Budapesten 10000 Ft
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő.

Tanácsadás

A tanácsadásról az alábbi űrlap kitöltésével tudsz bővebb információt kérni.

"„ Gabi több alkalommal adott Magyar Térrendezés tanácsokat. Nagyon nagy változást hozott az életünkbe, amikor megcsináltuk a javaslatait. Látványos volt, hogy a férjemmel mindketten munkanélküliek voltunk és ahogy elkezdtük rendezni a teret két hét múlva lett munkánk. Mióta világossá vált számomra, hogy az ember teljese mértékben összefügg az őt körülvevő térrel és ez fordítva is igaz, észrevettem érdekes dolgokat magam körül pl.: Nem véletlen egybeesés, hogy amikor felkerült a bejárati ajtónkkal szemben egy fotó egy katonáról, a házunkkal szemben lévő lakásba éppen egy Katona nevű család költözött, akikkel sajnos elég „harcias” volt a viszonyunk. A képet Gabi javaslatára levettük a falról és ma már békés szomszédaink vannak. A lakásfestés és a választott színek is teljesen tükröznek bennünket. Teljesen átrendeztük a lakást, szobacserét is csináltunk. Folyamatosan tisztítjuk a teret, lomtalanítunk, aminek hatására nagyon sok régi beidegződéstől, lehúzó energiától szabadultunk meg. Nagyon sokszor felmerült bennünk a költözés gondolata, de amióta tudatosan rendezzük a teret, egyre jobban érezzük magunkat itthon. A fásultság energiáját, tiszta, friss erők váltották fel. Sokkal több a vendégünk azóta, mindenki megjegyzi, hogy milyen jó itt nálatok lenni. Hálás vagyok, köszönöm”"

""A Magyar Térrendezés Tanácsadás nagy hatással volt rám. Lendületet kaptam a lomtalanításhoz, rendrakáshoz. Ennek a jótékony hatását konkrétan éreztük, sok minden rendeződött az életünkben is. A lakásfestés nagy munka volt, de megérte a fáradtságot, mert minőségi változást hozott. Letisztultak a kapcsolataim és a munkámban is megtaláltam azt az utat, ahol akadályok nélkül haladhatok előre. Gabi ösztönzésére átrendeztem a dolgozósarkot és a hálószobámat, így sikerült a munkát és a magánéletet szétválasztani. Rendeltem Gabitól egy magyar szimbólumos órát, ami érezhetően elősegíti a bőség megteremtését az életemben. Köszönöm szépen, mindenkinek nagyon ajánlom.""