"Színek" címke összes bejegyzése:

Lakásfestés a Magyar Térrendezés elvei szerint!

Ajtó-fölött-kereszt

Három fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned a lakásfestésnél a Magyar Térrendezés elvei szerint

Lakásfestés előtt állsz? Tanácstalan vagy, hogy milyen színre fesd a falakat? Szeretnél tudatosan választani és megtapasztalni a színek varázserejét az otthonodban? A Magyar Térrendezés segít! Az ősi hagyományokra, értékrendre alapozva a mai gyakorlatban bevált és jól alkalmazható ötleteket írom le cikkemben.

Tovább olvasom »

Lelkünkből szólnak a színek, avagy mit tükröznek otthonunk színei

Címkék: Színek

A téli időszakban az ember a külvilágban nagyon kevés színnel találkozik. Már novembertől kezdve a szürke ill. a fehér színek jellemzőek a természetben. Amikor viszont tavasszal kizöldül a természet, elkezdenek nyílni az első virágok, az ember lelke felvidul, újra energiát kap. A színek befolyásolják a hangulatunkat, nemcsak érzelmileg, hanem testileg is hatnak ránk. Éppen ezért meghatározó az épített környezet (lakásunk, iroda stb.) színei, ahol életünk nagy részét töltjük. A színeket, amelyek a lakásunkban körülvesznek bennünket mi választjuk ki, ezért érdemes ezt tudatosan tenni.

Tovább olvasom »

Fáradtság és feszültség ellen legyen az otthonod a nyugalom szigete!

Címkék: Rend Színek
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A valódi feltöltődést, kikapcsolódást a legtöbb ember jellemzően egy otthonán kívüli nyaralóhelyen tudja csak elképzelni. Pedig az lenne a legjobb, legkézenfekvőbb, hogyha a saját otthonunkban is meg tudnánk valósítani ugyanezt. Nézzük a magyar térrendezés szerint, hogy a környezetünk energiája hogyan tudja az ellazulás szolgálni.

A lakás, ház és lakója szoros összefüggésben vannak egymással, tehát az ember tulajdonságait, gondolatait, beállítottságát tükrözi a környezete.

Tovább olvasom »

Szerelmi üzenetek a húsvéti tojásokon

Nézzük milyen jelképes értelme van a húsvéti tojások díszítményeinek! A régi világban a leányok többféle tojást festettek, amit szívesen ajándékoztak. Azoknak a legényeknek, akik közömbösek voltak számukra nem számított, hogy milyet kapnak, de aki iránt érdeklődött a lány, ő kapta a legszebbet. Számtalan díszítés létezik, de egy biztos, ha a lány vonzalmat érez a fiú iránt, akkor minden szeretetével igyekszik a legszebb tojást festeni kedvesének.

Tovább olvasom »

Üzleti térrendezés

Címkék: Rend Színek Üzlet

A magyar térrendezés a holisztikus szemléleten alapul, tehát az üzlet sikere az eladó, szolgáltató személyiségétől, sorsfeladatától is függ. Az üzlet sikerének a legfontosabb alappillére a HIT és a SZERETET. Csak akkor tud jól működni egy vállalkozás, ha a tulajdonos ill. aki csinálja, beleadja a szívét, lelkét. ÁLDÁS akkor kíséri tevékenységünket, ha hittel dolgozunk és szolgáljuk vele embertársainkat. Másfajta támogatottságot kap egy dohányüzlet vagy éppen egy biobolt működtetője.

Tovább olvasom »

Térrendezés a gyerekszobában

Címkék: Gyerekszoba Színek
DSCN9063gyszoba2

Szerencsések azok az emberek, akik már házuk tervezésének fázisában ismerik az energetikai térrendezés elveit. Így a legfontosabb elveket figyelembe tudják venni pl.: a lakás beosztásánál.A gyermek a szobájában sokkal többet tartózkodik, mint a szülők, akik szobájukat általában csak este, éjszaka használják. Ezért a lehetőségekhez mérten a nagyobb szobát adjuk a gyermekeknek. A gyermek a szobájában játszik, tanul és pihen.

Tovább olvasom »