"Alkotás-Kreativitás" címke összes bejegyzése:

Fejleszd kreativitásodat Magyar Térrendezéssel!

fejleszd-kreativitasodat-magyar-terrendezessel-1

Újító vagy? Könnyen tudsz teremteni? Hogyan segíthet a térrendezés, ha szeretnéd jobban megélni az alkotókészségedet?

Otthonunk a lelkünk tükre, a térben megjelenik életmódunk lenyomata. A környezet jelei, üzenetei fontos útmutatók lehetnek a tudatos embernek önmaga megismeréséhez. Az otthon és lakója szoros kölcsönhatásban van egymással, tehát az otthonunk változtatása hat ránk testi, lelki és szellemi szinten is. Így a tárgyi környezet energiája akár az ember egyes tulajdonságaira is hathat, így például a kreativitásra.

Tovább olvasom »

A rajzolás a mindennapok öröme!

Rajzolásközben7

A rajzolás lehet számodra is a mindennapok öröme! Lépj túl saját korlátaidon és hidd el, hogy TE is tudsz rajzolni és ki tudod fejezni a kreativitásodat!

A következő cikkben összegyűjtöttem a jobb agyféltekés rajzolással kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat.

Tovább olvasom »

Az alkotás lélektana – Alkoss a lelki békédért!

IMG_5092

Hogyan hat az emberi pszichére az alkotás? Miben segíthet a hétköznapi embernek is az alkotó tevékenység? Miért hat az életünk minden területére az, ha át tudjuk magunkat adni az alkotás örömeinek? Miért érdemes kreatív tanfolyamokon megszerezni az alapismereteket?

Tovább olvasom »

A kreatív gyermek szobája

Rajzolóasztal

A tárgyi környezet, a lakás a lenyomata az ember gondolkodásmódjának, életmódjának. Életünk első hét évének eseményei meghatározóak lehetnek egész életünk alakulására. Személyiségünket, annak fejlődését nagymértékben befolyásolja az, hogy hol és hogyan töltöttük el gyermekéveinket. Lássuk, hogy mit tehetünk gyermekeink egészséges fejlődéséért.

Tovább olvasom »